Евок Севок — главен редактор, Минижурнал ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ — Годишно съдържание '2008 г.
Дата: петък, януари 09 @ 15:10:57 EET
Тема: Няма такава рубрика


Брой 1

Златната ера на гротеската — част трета
Гей скандал в „дома на Майкрософт“
Гости от миналото: Волтер е неудържим
Помощ за пиратите — опус четвърти

През лятото на 2007 година изтече информация, че Мерилин Менсън държи скелет на китайско момиче в имението си Чатсуърт, Калифорния. Реакцията на Мерилин Менсън беше светкавична: „Никога не бих похарчил парите си за скелет на китайско момиче. Това би значило, че съм пресякъл границата. Да уточним, скелетът е на китайско момче.”


Брой 2

Деян Енев шокира идиотите
Кретените четат „Заложна къща“
Избрани коментари
Ваня Щерева каза „Ох“
Добра перспектива пред затъпялата ни нация

Когато попитах дъщеря ми как се е справила с този труден разказ („Заложна къща“ от Деян Енев), отговорът й беше, че не било изобщо трудно. Дори се изненада, че аз мисля така. Мили родители, просто децата ни са различни от нас, нека наистина да не ги подценяваме. Времето, в което живеят и ще живеят, е гадно, но е тяхното време.


Брой 3

Папарашка тема в Шуменския университет
Преподавателка имитира мастурбация с нож
Унгарците дръпнаха напред, но ще ги стигнем
Елате ни вижте и ни го начукайте
Образци на деструктивната критика — 1

Българките са къде-къде по-красиви от унгарките. Само по показателя цици–цистерни им отстъпват още, но нали за това е измислен силиконът. По време на следването си в Шуменския университет всяка студентка ще може да си направи две чисто нови цици-чичолинки.


Брой 4

Феноменът „Български доносник“
Лайф в Коритото на Коритаров
Как се държи днес агент "Бор"
Иво Инджев откачи
Секретно приложение:
Видове сътрудници на Държавна сигурност

България е уникална с това, че кариерата на един доносник не приключва с „осветяването“ на агентурното му минало, за него най-хубавото тепърва започва...

Ние глупаците харесвахме най-много Доньо Донев. Той направи великолепни филми за нас и по всичко личи, че е бил агент-глупак. Писал е доноси срещу себе си. Уникално, нали! Твърди се, че автодоносите са били специален метод, с който са засекретявани най-ценните доносници в Държавна сигурност. Това е абсолютна лъжа — нито Георги Първанов (президентът на Република България), нито Тошо Тошев (председателят на Съюза на издателите), нито Жоро Коритаров (топ-журналистът) са писали автодоноси. Те по-малко ценни ли са?Брой 5

Как „ебнята“ стана класика в Щатите,
но не и в България
Кратък курс по чалга-морал:
Изявлението, което вбеси
председателя на парламента Георги Пирински
Песента, която вбеси Георги Пирински
Как по-успешно да дразним Георги Пирински

Каква е връзката между доведения до бяс Георги Пирински и възхода на България? Когато е бесен, Георги Пирински е със замъглено съзнание, напълно зашеметен, разцентрован, раздрънкан, изваден от коловоза на парламентарния живот, неспособен да взема политически решения и следователно — неспособен да вреди на България. Така че, колкото по-дълго го държим в това състояние, толкова по-добре за Родината.

Как по-успешно да дразним Георги Пирински

Свийте показалеца и безименния пръст на дясната си ръката и изправете средния, след това направете халка с палеца и показалеца на лявата си ръка и вкарайте многократно в нея средния пръст на дясната. Правете този жест винаги, когато се разминавате с Георги Пирински на улицата, в театъра или в концертната зала. Да видим на кого ще се оплаче тогава, кого ще призове да се самосезира и как ще въведе цензурата в България.
Издава Безмозъчният тръст в бл. 999, ж.к. “Сердика”, гр. София

Топ рубрики
Златната ера на гротеската
Феноменът „Български доносник“
Елате ни вижте и ни го начукайте
Добра перспектива пред затъпялата ни нация

Текстът е от литература плюс култура |*| GrosniPelikani
http://grosnipelikani.net
Няколко здрави парчета посред happy end-а

URL на публикацията е:
http://grosnipelikani.net/modules.php?name=News&file=article&sid=443