Евок Севок — главен редактор, Минижурнал ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ — бр. 5 / 2010 г.
Дата: сряда, декември 22 @ 23:38:55 EET
Тема: Няма такава рубрика


Издава Българската литературна мафия *ПРЕВЪРНАХА ДЖУЛИАН АСАНЖ В МИШЕНА ЗА КИЛЪРИТЕ

„Съдията Хауард Ридъл постанови Асанж да бъде освободен под гаранция при строги условия до следващото заседание, насрочено на 11 януари. Асанж трябва да носи електронна гривна за установяване на местонахождението му, да живее на определен адрес в Лондон, да се разписва веднъж на 24 часа в полицейския участък и да внесе 240 хиляди лири (282 хиляди евро) гаранция“ — съобщи Франс прес.

Това е — сега всеки, който иска, може да убие Асанж. В момента няма по-удобна мишена от него. Дори късоглед килър, страдащ от глаукома в напреднал стадий, може лесно да установи местонахождението му и да го застреля. Научихме, че вчера в ЦРУ са назначени на работа трима късогледи мъже, страдащи от глаукома в напреднал стадий. Дори сакат килър в инвалидна количка може да издебне Асанж и да го гръмне. Научихме, че завчера в ЦРУ са назначени на работа трима инвалиди. Дори осемдесетгодишен едноок глухоням килър с два отрязани крака и протеза на мястото на лявата ръка може да се добере до Асанж и да му пръсне черепа. Научихме, че по-завчера ЦРУ е назначило на работа единствения, живеещ в УСА, осемдесетгодишен едноок глухоням човек с два отрязани крака и протеза на мястото на лявата ръка. Защо ЦРУ назначава инвалиди? Българската литературна мафия смята, че само една изключително лесна мишена като Асанж може да накара ЦРУ да промени коренно политиката си за подбор на персонал. Не казваме, че на всички инвалиди ще бъде наредено да убиват. Вероятно част от тях ще вършат нормална секретна канцеларска работа. Възможно е нито един инвалид да не бъде използван за убийството на Асанж. Може Барак Обама да е решил да превърне ЦРУ в санаториум за инвалиди, а убийствата да бъдат възложени на някоя благотворителна организация — за по-добра маскировка. В УСА всичко е възможно. Но ние сме длъжни да информираме човечеството за новата кадрова политика на шефовете на ЦРУ и да предупредим: пазете се от инвалидите! Бившият игумен на Троянския манастир дядо Теодосий ги нарече „грешници“ и „прокълнати“, и ги изгони от храма. Верно — после го осъдиха за дискриминация и го уволниха, но Българската литературна мафия вярва, че той е казал истината. Защото и Господ е казал: „Ще сложа белег върху лицата им и по това ще ги познаете”. Което означава също: ще сложа „ЦРУ“ върху държавата им и по това ще я познаете.

КОГО И КАК ИЗНАСИЛИ ОСНОВАТЕЛЯТ НА „УИКИЛИЙКС“

„Асанж е обвинен, че е изнасилил феминистката Ана Ардин, която го е поканила лятото т.г. в Швеция. Вечерта след представянето му го моли да отиде на вечеря с раци в нейния дом. После Джулиан остава да нощува при Ана по “пълна програма”. После австралиецът отива в друг град. Там се повтаря същата “пълна програма”, този път с приятелка на Ана Ардин. И веднага след това се появява иск за изнасилване и от двете жени. Че даже и обвинението, че в отговорен момент Джулиан не ползвал презерватив. Като студентка Ана Ардин е подавала иск срещу свой състудент за секстормоз, защото я харесал и по време на лекция ѝ пратил есемес с мъжки подтекст...“ (Боян Чуков, в-к „Труд“, 7.12.2010).

Ако след подобно благодатно ебане, всяка жена подаваше оплакване, че е изнасилена, нямаше да има един мъж на свобода. Но както и да е, феминистките отдавна търсят цаката на мъжете и сега са си устроили разюздан пир. Да им е сладко.

А иначе, защо му е на Асанж да упражнява сексуално насилие върху жени, когато най-спокойно си чука президенти, премиери, азиатски крале, шефове на секретни служби и т.н. По бихме повярвали, ако някой каже, че Асанж е изчукал (без презерватив и упражнявайки безмилостно насилие) целия американски сенат. След всяка публикация в „Уикилийкс“, хиляди високопоставени особи в УСА крещят от болка и сипят люти закани. Вижте само какви ги реди Джефри Кунър — президент на близкия до републиканците американски институт "Едмънд Бърк": "Ние трябва да се справим с Асанж по същия начин, както с други особено опасни лидери на тероризма." Но как да съдиш човек, чиято най-голяма вина е, че чука наред американския политически елит? Не става. Нещо друго трябва да се измисли — план „Ф“ трябва да влезе в действие.

Ето защо ние, членовете на Българската литературна мафия, заставаме до Асанж. Подкрепяме го силно и сме готови да крепим топките му в съда, докато траят блудствените речи на двете феминистки. Това е свято дело в името на свободното практикуване на секса — без презерватив, на волното разпространение на информацията, и ние сме готови да го извършим. И няма да сме единствените:

Брат Пит е готов да изиграе Джулиан Асанж във филм, посветен на основателя на “Уикилийкс”, предаде сайтът Нюзру. Претендент за ролята бил и друг световноизвестен актьор — Лиъм Нийсън. Общо 4 продукции за голям екран готвел Холивуд, за да разкаже историята на шеметния австралиец. Една от лентите щяла да бъде режисирана от Майкъл Мур. Бюджетът на четирите филма можел да достигне 100 млн. долара.

Разбирате ли за какво става дума? Човекът се превръща в легенда. Златната патка на Джулиан Асанж ще бъде увековечена. Вероятно някой и друг тлъст секретен вашингтонски задник също ще се появи на екрана, плюс апетитните дупета на шведските феминистки. И това ще е кярът на „изнасилените“. Друга изгода няма да имат. Голи дупенца на екрана, и как Асанж ги гали и оножда.
--------------
* Информация за нашия издател
Българската литературна мафия —
в бр. 1 / 2010 г. на Минижурнала


Издава Българската литературна мафия


В броя

Пазете се от инвалидите!
Превърнаха Джулиан Асанж в мишена за килърите
Кого и как изнасили основателят на „Уикилийкс“
Текстът е от литература плюс култура |*| GrosniPelikani
http://grosnipelikani.net
Няколко здрави парчета посред happy end-а

URL на публикацията е:
http://grosnipelikani.net/modules.php?name=News&file=article&sid=655