Херувим Петринов, Мошеница Тъга
Дата: понеделник, август 04 @ 12:37:52 EEST
Тема: Проспекти и перспективи


Мошеница Тъга


„Кое време е? Навън е синьо. Зная. Сутринта е бавна. И бурята. Да разнесе ароматите в градината. Барабар с петровките. Насам не идва вече никой... Е, излъгах... Имам посетители. По никое време...”
(...)
„Няма никой. Вратата се е блъскала от вятъра. Всички ме изоставиха.”
(...)
„Когато хартията шумоли, не чувам мислите си...”

P.S. Подателят се изписва горе вдясно. Или обратното. Не съм сигурен...
Край на рецитала


Желание желание моля да съм модерен колко грама букви няма ли значение значение пощальонът къде тогава онова то идва под люспите на змея дрънкат въшки та въшки в доспехи идното благо пристига казвам отива без заглавка и без мания отвъд графизма или пълна безсмислица отсам или без място идното казвам пристига казвам благо без табела трябва знам две-три имена в добавление симбол сецесион наляво тоест разни дреболии женски прелести но до коляното само достатъчно стани стани седни този стол без мадоната и без малкия до исус първото дете на самото себе си нали след това нали завърти се преди това стара като света играчка колкото камбрий онорий смехове окаменели в добавление симбол сецесион тоест промяна в програмата / , / наляво какъв е този знак изтрих го нали отвъд графизма шивачът и той едни мерки продължавам пиеро гьоте арлезианката.
Свободата е идеал


Да бъдем справедливи с децата! Да ги изрежем от хартия и да бъде цветна... Боичките са екологично чисти и се измиват лесно с вода. А доброто възпитание върви с добра храна. Затова — да не бъдем гладни! Но когато е необходимо, да се преместим! Чистотата под ноктите да се изследва! Мислите са препоръчителни и красиви. За това се отделя специално време. Религията да не се бърка с наказание! Тук долу вменяването на щастие не се обвързва непременно! Идеята за свобода е свободна. Нали, пълни глупости! Когато е необходимо, преместете ги! Сгънете хартията, но да е цветна. Светлината под ноктите да се изследва!Мислите са препоръчителни и красиви.Текстът е от литература плюс култура |*| GrosniPelikani
http://grosnipelikani.net
Няколко здрави парчета посред happy end-а

URL на публикацията е:
http://grosnipelikani.net/modules.php?name=News&file=article&sid=418